Als uw LPG omgebouwde auto u problemen geeft, dan is het misschien tijd om hem te laten gaan. Zet uw LPG auto om in top cash door hem te verkopen aan Sydney’s meest betrouwbare auto verhuizingen of mobilhome verkopen  – LPG auto’s

VERKOOP VANDAAG NOG UW LPG OMGEBOUWDE AUTO VOOR CONTANT GELD!

Terwijl LPG auto’s waren alle woede terug in de dag, zijn ze dalende in populariteit in de afgelopen jaren. Waarom is dat? Waarom zijn LPG omgebouwde auto’s zo populair en wat heeft geleid tot de teloorgang van hun populariteit? Laten we eens wat dieper kijken.

LPG conversies waren populair op een dag. Terug in 2006, in een poging om meer  2de hands auto eigenaren te duwen om van benzine om te zetten in de meer milieuvriendelijke en schonere LPG brandstof, introduceerde de overheid een korting voor auto-eigenaren die hun benzine voertuigen om te zetten in LPG. De door de regering aangeboden korting van 2.000 dollar betekende dat de kosten van het omzetten naar LPG betaalbaarder werden en veel autobezitters maakten gebruik van de korting en zetten hun auto’s om. Het feit dat LPG veel goedkoper was dan benzine was een andere grote drijfveer. Destijds, op het hoogtepunt van zijn populariteit, was er zo’n grote vraag naar LPG-ombouw dat alle LPG-ombouwspecialisten volgeboekt waren, met een wachttijd van minimaal zes maanden.

Factoren die leidden tot de daling van de populariteit van op LPG omgebouwde auto’s

Op een bepaald moment voorspelden deskundigen uit de sector dat LPG-auto’s de toekomst waren. Dat benzineauto’s overbodig zouden worden. Waar ging het dan mis? Zoals we vandaag duidelijk kunnen zien, zijn benzineauto’s nog steeds de meest gebruikte voertuigen. De ooit populaire LPG auto’s zijn nu vrij zeldzaam. De daling van de populariteit van LPG auto’s kan worden toegeschreven aan vele factoren, zoals:

De regering sloot de kortingsregeling in 2014, dat was een van de grootste factoren die leidde tot de daling van LPG als brandstof.
De auto-industrie introduceerde elk jaar veel zuinigere auto’s, waardoor de kloof tussen LPG-auto’s en benzineauto’s op het gebied van brandstofefficiëntie werd gedicht.
De kosten van LPG stegen, zodat kostenbesparingen voor autobezitters niet langer een sterke stimulans waren om de overstap te overwegen.
Zonder de korting werden de omschakelingskosten vrij hoog, en velen vonden dat de voordelen de kosten niet rechtvaardigden.

Als je je hebt afgevraagd “Waar kan ik mijn LPG omgebouwde auto verkopen in Vlaanderen?” kijk dan niet verder. Bij LPG auto’s kopen we op LPG omgebouwde auto’s voor contant geld. We bieden u de verkoop en betaling op dezelfde dag, samen met een GRATIS autoverhuizing en gratis papierwerk. Dus, waar wacht u nog op?